dsc_3754(1)
Beeld
!

22FSB5002

!

22" (56CM) Full HD SMART LED TV met Netflix, 100Hz bpr en USB mediaspele

Met de 22FSB5002 haalt u een zeer complete 22” (56CM) Full HD 100Hz bpr Smart LED TV met een prachtig zwart design in huis. Energiezuinig (A+), Ziggo gecertificeerd, USB mediaspeler en diverse internet applicaties via Opera TV Store, zoals Netflix, Facebook en Twitter.

LG 32LH530V.AEU

Van €429
!
32lh510

 LG 32LH530V.AEU

82 cm (32 ") , LED Tv, Full HD 1080 * 1920 pixels, DVB-T2/DVB-C/DVB-S2/DVB CI+, 1000 Pagina's, CI+, HDMI, USB

TX-32EST606S

!
TX-32EST606S Panasonic Smart Tv met ingebouwde satelliet tuner

Met de Panasonic TX-32EST606S haalt u een 32 inch Full HD TV met Smart TV in huis. Zo heeft u altijd toegang tot populaire apps zoals Netflix, YouTube en Spotify. Met My Home Screen 2.0 schakelt u razendsnel tussen verschillende apps, aangesloten apparaten en live TV. Bovendien geniet u met het 32 inch Full HD beeldscherm van prima beeldkwaliteit bij het kijken van films of series. Dankzij het compacte formaat is dit model zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. 

TX-40FSW504S

Slechts
!

TX-40FSW504S 40 inch Panasonic Smart TV met satelliet tuner

De Panasonic TX-40FSW504 is een led-televisie met Full HD-beeldscherm van 40 inch, snelle toegang tot online apps en entertainment en HDR-ondersteuning voor indrukwekkend realistisch beeld. Op het heldere beeldscherm met Full HD-resolutie worden je films en series scherp weergegeven en dankzij High Dynamic Range zie je natuurgetrouwe kleuren, levensechte scènes en details in zelfs de meest donkere én lichte delen van je beeld. Zo wordt jouw kijkervaring naar een hoger niveau getild. Via Panasonic's gebruiksvriendelijke My Home Screen 3.0 heb je eenvoudig toegang tot allerlei apps en entertainment, zoals het welbekende YouTube en Netflix. Via de verschillende aansluitingen verbind je jouw randapparatuur met de TX-40FSW504, denk aan je gameconsole, homecinema-set of een USB-opslagapparaat om daarop programma's op te nemen.

TX-43FXW654S

Vanaf
!

Panasonic  109 cm (43 ") , 3840 x 2160, 4K Ultra HD Smart Tv met satelliet tuner

Ok verkrijgbaar in 40, 49, 55 en 65inch

De Panasonic TX-43FXW654S staat garant voor een scherpe beeldkwaliteit. Deze televisie geeft 4K UHD beelden moeiteloos weer, waardoor je geen detail van een film of serie mist. Het maakt niet uit of je 4K beelden van een Blu-ray of online video bekijkt. Verbind de televisie met internet en krijg toegang tot de smart tv functies. Dankzij het overzichtelijke hoofdmenu schakel je snel tussen live tv, websites en apps als YouTube. Op de 3 HDMI ingangen sluit je een Blu-ray speler, spelcomputer en digitale decoder tegelijkertijd aan. Zo hoef je niet steeds de kabels te verwisselen. Je bepaalt zelf of je de voeten aan de binnen- of buitenkant van het ontwerp monteert. Dit zorgt voor een flexibele plaatsing.

TX-49FXW724

Vanaf
!

Panasonic Ultra HD Smart TV 124,5 cm met Satalliet tuner

Ook verkrijgbaar in 40, 55 en 65 inch.

Fantastische 4K HDR beelden en een flexibel design

Naast de voortreffelijke 4K HDR beeldkwaliteit zijn de modellen van de FXW724-serie ook volledig flexibel. De ingebouwde Quattro Tuner met Twin-concept maakt het mogelijk om een programma te bekijken en tegelijk een ander programma op te nemen. Het Switch Design zorgt voor meer flexibiliteit bij de plaatsing van de TV.

TX-55FXW784

Vanaf
!

Panasonic Ultra HD Smart TV 55 inch 139cm met Quattro Sat tuner.

Ook verkrijgbaar in ,49 en 65 inch.

Innovatief design en perfecte beeldkwaliteit

De FXW784 Art & Design Glass-serie is voorzien van een luxe hoogwaardig afwerking en de nieuwe Studio Colour HCX3 Processor, waarmee deze TV garant staat voor een geweldige Home Cinema ervaring. Het nieuwe Cinema Surround Sound Pro geluidssysteem zorgt voor het perfecte geluid.

Filmmakers hebben een duidelijke visie over hoe zij een beeld willen laten overkomen

Omdat Panasonic dit erkent, wordt er geïnvesteerd in het opbouwen van relaties met filmmakers in Hollywood om een TV te maken die dichter bij het recreëren van de originele creatieve visie komt dan ooit. Creatieve Hollywood bedrijven zoals Deluxe en Technicolor hebben beiden bijdrage geleverd aan de functies en beeldverwerkingsystemen van de nieuwste Panasonic TV's. Ook hebben gerenommeerde Hollywood professionals bijgedragen om de beeldkwaliteit nog verfijnder af te stellen. Inmiddels worden Panasonic TV's zelfs gebruikt om als referentie-monitor te fungeren in masteringsstudio's voor film- en TV-producties. Voor filmfans is het nu dus mogelijk om een film te bekijken op dezelfde TV waarop hij werd gecreëerd.

Verander je TV in een venster naar de wereld

Het glazen frame rond de FXW784 serie creëert een schitterende kijkervaring doordat de beelden uit het niets lijken te komen. Het naadloze 360-graden design en de elegante minimalistische details past thuis in ieder interieur. De bedrading kan eenvoudig en onzichtbaar worden weggewerkt in de voet.

Breed kleurenspectrum

Levert kleuren met absolute nauwkeurigheid over een breed spectrum

Door de speciale Wide Colour Phosphor Technology te gebruiken die een breder kleurenpalet reproduceert, voldoet het aan meer dan 90% van de DCI-normen. Wide Colour Spectrum tv's bieden een subtieler, natuurlijk getint kleurenpalet dat, in tegenstelling tot de meeste LCD tv's, toch authentiek lijkt in iedere omgeving.

Multi HDR-ondersteuning met Dynamic Scene Optimiser

Ondersteuning van meerdere HDR-formaten

Panasonic-tv’s ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. Om de HDR-ervaring te vergroten biedt Panasonic bovendien enkele originele functies, zoals bijvoorbeeld Dynamic Scene Optimiser dat HDR-beelden naar gelang hun inhoud optimaliseert, en Auto Brightness Enhancer dat video aanpast aan de hand van de lichtomstandigheden in de kijkomgeving.

Quattro Tuner

Vier verschillende manieren om tv te ontvangen - alles in één
Geniet van satelliet, kabel en TV>IP-inhoud in aanvulling op de digitale terrestrische omroep dankzij innovatieve ingebouwde ontvangers.

Local Dimming Pro

Creëert zeer contrastrijke, levensechte beelden

Een combinatie van backlight-aansturing en signaalverwerking controleert de helderheid op duizenden posities voor perfecte contrastverhoudingen. Bovendien worden sublieme kleurschakeringen en beelden met uitzonderlijke diepte geproduceerd.